esti aici:home»oportunitatea alta cosmetics« inapoi

oportunitatea Alta Cosmetics

Oportunitatea ALTA Cosmetics

Buna ziua draga Client Direct /Dealer ALTA! Bun venit la Alta Cosmetics!


Vanzarea directa si multilevel marketingul au cunoscut schimbari  deosebite in ultimii ani. Firme noi, produse noi precum si internetul ofera zilnic, la mii de oameni, posibilitati diverse, functie de ceea ce-si doreste fiecare :

  • reducerea costului achizitiilor (clientilor directi)
  • realizarea de venituri suplimentare (dealerilor)
  • atingerea nivelului de indepententa financiara (dealerilor)

Noi la ALTA Cosmetics ne bazam afacerea pe valori clare, care constituie baza succesului:  un parteneriat corect si transparent, calitate (Made in Germany), preturi atractive si posibilitati de castig deosebite.

Fie ca este vorba de placerea de a folosi produsele noastre la preturi de membru, de un castig in plus sau de asigurarea sigurantei financiare, fiecare client sau partener are ceva de castigat.

Pe masura trecerii timpului, descoperind oportunitatile de parteneriat comercial ale companiei Alta Cosmetics, multi dintre dumneavoastra se vor alatura acestei echipe care isi doreste in primul rand sa construiasca un business romanesc pe termen lung. Un business in care parteneriatul depaseste cadrul impersonal al relatilor comerciale. Vrem sa devenim o mare familie, in care fiecare dealer alaturi de familia sa, sa se simta ACASA. Ne dorim ca in viitor Alta Cosmetics, sa fie casa in care voi si familia voastra sa va simtiti in singuranta, sa puteti face planuri, sa gasiti mijloacele financiare si suportul de formare, astfel incat ceea ce va doriti sa devina realitate.